Line Up

MAMA'S JASJE

Mama's Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet bracht vorig jaar voor de gelegenheid een feestelijk album uit dat ondertussen 'goud' werd. Op het album staan-niet toevallig-30 nummers. Tien greatest hits, tien prachtige hommages en tien hagelnieuwe songs.

En er staat natuurlijk ook nog de tournee op het programma. Op de setlist staan -jawel- 30 songs waaronder onsterfelijke klassiekers als 'Zo ver weg', 'Een teken van leven', 'Doe het licht maar uit' en 'Als de dag van toen'. Dat Peter Vanlaet op het podium minstens even hard zal schitteren als in het seizoen van 'Liefde voor Muziek 2020' staat buiten kijf. Dat wordt genieten!.

 
 
 

 
 

 
 


AMONG THE SAINTS

Doedelzakken… Loch Lomond… Je hoofd is nieuwsgierig, je ledematen jeuken. De band valt in. Traditionele instrumenten smeden een feestje met kompanen van nu. De bard die eigenlijk Alexander heet, verheft zijn stem. Drie nummers later dans je jouw eigen uitgelaten versie van de horlepiep.
Among the Saints is een achtkoppige Limburgse band die elke zaal of tent door hun enthousiasme en hun unieke, dansbare sound volledig op z’n kop zet.
Folknummers, zoals je die kent van Flogging Molly en the Pogues tot Gogol Bordello, worden afgewisseld met verrassende eigen bewerkingen van traditionals. Dat kan alleen maar ontaarden in een geweldig feest.
Trek je stoute zeemansbotten aan en brul mee met Among the Saints!

 
 

 
 

 
 
 

DJ BOR

Al jaren een gevestigde waarde in Tongerlo waar hij al bij menige feestjes de zaal plat heeft gespeeld.  U bent in goede handen voor de perfecte Afterparty !