Spiegelfest - Comedy in de tent
Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Spiegelfest - Comedy in de tent

WO 13.09.2023 • Kerkplein BOCHOLT

De top van de Limburgse Comedians !

Erhan Demirci
Yannick Noben
Rik Bosmans
Frank Geelen
Mc: Lev Vanorbeek 


Erhan Demirci

Erhan Demirci werd op 14 januari 1983 geboren in het shtijle Beringen. Samen met zijn broer en zussen groeide hij op in het nog shtijlere Limburgse Ham.


Erhan wandelt, op zijn gekende manier, door zijn schooljaren en gaat studeren in Brussel. Hij krijgt de smaak te pakken en volgt verdere opleidingen in Gent en Washington DC. Hierna gaat hij aan de slag als marketing- en communicatiespecialist. Tijdens zijn studentenjaren begint hij al te experimenteren met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2010 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2011 maakte van hem een meteen de grootste belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde “De Standaard” met 4 sterren en Erhan loste die verwachting meteen in.

Yannick Noben

Yannick Noben, een beroepsmilitiar uit Diepenbeek maakte zijn debuut in 2015. Hij wist alle wedstrijden waaraan hij deelnam te winnen of zichzelf van een podiumplek te verzekeren. 

Hij raakte bekend door zijn eigen nieuwjaarsoverzicht voor Limburgers, is een MC op menig festival en doet veel maatwerk voor bedrijven. Hij werd al door mensen uit de scene benoemd als de hardstwerkende comedian. 

Zijn voorstellingen verkopen zichzelf binnen een aantal uren uit en hij is actief in zowel het kleine circuit het circuit van de bedrijven en de culturele centra..

Rik Bosmans

Rik Bosmans (Opglabbeek) is leraar in een technische school en haalt heel wat inspiratie voor zijn comedy uit zijn job. Rake grappen in een snel tempo. Ook Rik was finalist van de laatste Comedymania.

Lev Van Orbeek

Lev Van Orbeek (Zepperen) ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren en humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij overtuigt je met grappige observaties uit het dagelijkse leven, soms zelfs in het plat Zeppers!

Frank Geelen

Frank Geelen (Tongerlo-Bree) is zeker geen onbekende. Hij deed vorig jaar met veel succes de voorprogramma's van Yannick Noben. Frank won in 2017 de laatste editie van Comedymania en heeft sindsdien een mooi parcours afgelegd en voorprogramma’s verzorgd van de meeste bekende Vlaamse comedians.

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.
Datum & Tijd
woensdag 13 september 2023
20:00 23:55 (CET)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Kerkplein Bocholt

Kerkplein
3950 Bocholt
België
--Kerkplein Bocholt--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

'T Vol Bekske & Den Bazaar

+32 479 75 58 52
info@volbekske.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.