Jeron Dewulf & Yannick Noben

Tickets

Registraties zijn gesloten

Jeron Dewulf & Yannick Noben

ZA 01.07.2023 • 't Vol Bekske TONGERLO (Bree)

YANNICK NOBEN

Yannick Noben (35j, uit Diepenbeek) maakte zijn debuut op comedymania, een Limburgse comedywedstrijd die hij ook won. Sinds deze wedstrijd stond hij in de finale van ondermeer "commeere comedy cup" en "Cavalrire".
Momenteel is hij geslecteerd voor de humorklas 2018 van radio 2. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een eerste volledige zaalshow.
Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Yannick zijn specialisatie is ontmijnen en hier uit ontstaan dan ook veel van zijn ergernissen. Of het nu gaat over bommen die niet af gaan, handdoekleggers op hotels of het kersverse vaderschap, Yannick (hier komt ie) ... blaast alles op! badum tsss. 

Comedy CV
Winnaar comedy mania 2015
Tweede plaats Cabareteketek Sittard 2017
Derde plaats Lunatic Comedy award 2017
Derde plaats Caval Rire Herve 2016
Winnaar Radio 2 Humorklas 2018
Finalist Comedy Talent award Utrecht 2018
Winnaar Lets Make comedy festival 2022


JERON DEWULF

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In 'Er was eens… Jeron Dewulf' toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met 'en ze leefden nog lang en gelukkig'.

BIO
Jeron Amin Dewulf Leiva is een Vlaamse acteur en stand-upcomedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de populaire reeksen 'Foute Vrienden' en 'Advocaat van de Duivel' op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. 

Jeron Dewulf is van alle markten thuis, hij werkte namelijk ook voor Eén als publieksopwarmer. Het grote publiek kent hem misschien ook van de televisieserie Familie, waarin hij de rol van psychiater Marc Dewaele vertolkte. Ook was hij te zien in 'Veel geluk, professor!', 'W817', 'Wittekerke', 'M!LF' en 'Mega Mindy'. Als stand-up comedian kan je hem ook vaak vinden in comedy-café The Joker in Antwerpen waar hij regelmatig speelt. Momenteel is hij na 'Grom' en 'Survival of the fattest' toe aan zijn derde volavondvoorstelling 'Er was eens...Jeron Dewulf'.

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zaterdag 1 juli 2023
20:30 23:55 (CET)

Toevoegen aan kalender

Locatie

'T Vol Bekske

Keyartstraat 29
3960 Bree
België
+32 479 75 58 52
info@volbekske.be

Krijg de routebeschrijving

Organisator

'T Vol Bekske

+32 479 75 58 52
info@volbekske.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.