Alex Agnew (try-out)

Tickets

Registraties zijn gesloten

Alex Agnew (try-out)

ZA 05.02.2022 • Parochiehuis BOCHOLT

ALEX AGNEW


Alex Agnew wordt bekend bij het grote publiek als hij in februari 2003 als eerste Belg in de geschiedenis zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival wint. Nochtans staat hij dan al een tweetal jaar op de planken.

Na lang te hebben getoerd in typische line-ups van een comedycollectief en comedypodia leidt het materiaal dat aan de basis lag voor deze overwinning, aangevuld met nieuw materiaal, tot z’n eerste avondvullende one-man stand-up show.

De show gaat in première in 2006, getiteld KA-BOOM ! Een veelzeggende titel, want met zijn ongezouten mening brengt Alex Agnew geen rustige, diepintellectuele humor, maar is ‘proud to be loud’! Onvervalste rock ‘n’ roll comedy dus.

Razendsnel en zonder nuance, vertelt Alex via een overdosis (actie)films, superhelden, strips en veel muziek over zijn jeugd, en de wereld rondom hem. Stand-up waarbij vooral z’n vele stemmetjes en geluidjes , en een waanzinnige mimiek kenmerkende ingrediënten zijn geworden.

Alex vertelt bijzonder aanstekelijk en hanteert als menselijke ‘beatbox’ een breed ‘geluidenrepertoire’.

KA-BOOM! liep het hele seizoen 2006. De DVD van de show werd opgenomen in het Antwerpse Fakkeltheater en werd meermaals door Vlaamse & NL televisiezenders uitgezonden.

Daarnaast was Alex Agnew in dezelfde periode te zien in de televisieprogramma’s De Bovenste Plank en Comedy Casino (Canvas)

In 2007 start Agnew zijn nieuwe Theatershow Morimos Solamente . Harder en explicieter dan voorheen draaft hij als een jonge stier over het podium. Humor met de kracht van een ‘woord’hakselaar! In zijn tweede solo-programma komt hij nóg harder, nóg scherper en nóg pikanter uit de hoek. Gevoelige toeschouwers weze bij deze gewaarschuwd: geen huisje -heilig of niet- blijft overeind, geen thema onbenut. “Morimos Solamente” bevat geen theatrale structuur (heeft dat ook niet nodig), maar kan je best omschrijven als anderhalf uur fantastisch verbaal geweld. “The World According To Alex Agnew” dus…

Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zaterdag 5 februari 2022
19:00 23:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Parochiehuis Bocholt

Kerkplein 11
3950 Bocholt
België
--Parochiehuis Bocholt--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

'T Vol Bekske

+32 479 75 58 52
info@volbekske.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.